torstai 21. maaliskuuta 2024

Koronavuonna 2020 kirjoja ja muuta kulttuuria:

 Koronavuonna 2020 kirjoja ja muuta kulttuuria: 

Huom! Vain neljä luettua tahi kuunneltua Storytelin kirjaa tänä yhden tilausjakson aikana. Toki myös muualla. Tosin pinkkoja, korppeja ja naakkoja myös muualla.

Minulla on ollut Storytelin lisäks myös Nextory, Suomalainen plus, Supla, Book Beat ja Elisa Kirja. Kun ilmainen kokeilu on loppunut, olen siirtynyt toiseen. Eniten olen ollut BookBeatissa ja Storytelissä oikeilla kk-maksuilla. Olen ollut myös tarjousjaksoilla. Elisalta ostan omaksi tai saan ilmaiseksi, tänä vuonna yli 200 sähkö- ja äänikirjaa. En vastusta sähköisiä kirjoja enkä äänekkäitä kirjoja, koska pääsen silloin esim kirjojen 2019 pariin VÄLITTÖMÄSTI kuten mainiot Pure mua ja Munametsä.


Postissa odottaa kaksi kovaa pakettia kirjoja. Lahjaksi ja omaan haltioituneeseen käyttöön.

Käytettyjä kirjoja ja elokuvia ostin pari repullista ja yhden kestokassillisen verran.


Syys-, loka- ja marraskuussa yritin olla ilman maksullisia suoratoistoja ja kävin katsomassa #koronavuonna2020 #koronavuonna vähintään 133 elokuvaa valkokankaalla.


Tänä koronavuonna 2020 näin vähintään 65 näytelmää, kunnes teatterit suljettiin. Kahdesti. Viime vuonna näin yli sata näytelmää, samoin sata valkokankaalla. 


Kirjoja luin kesällä ja syksyllä vähemmän, ja luovuin vuokravarastosta, monesta kirjasta ja elokuvasta. E- ja äänikirjoihin hurahdin enemmän ja kuuntelin niitä julkisissa kulkuvälineissä. Kirjat sopivat tähän kun eristyksessä pitää olla. Muutamat sarjat katsoin suoratoistolta syyskuuhun asti.


Koronavuonna 2020 näin:

133 elokuvaa valkokankaalta

279 elokuvaa suoratoisto, tv, DVD, VHS

119 naisen ohjaamaa elokuvaa 

25 näytelmää kunnes korona sulki teatterit 1. kerran 

40 näytelmää kunnes korona sulki teatterit 2. kerran

Kirjoitin teatteri- ja elokuvablogeja. Valokuvasin paljon.



Koronavuonna 2020:

Kirjoitin 1046 arvostelua tai blogikirjoitusta Letterboxd:iin tänä koronavuonna. Osan luonnollisesti otin muista blogeistani, uusimmat ensin sinne kirjoittaen.


elokuvavuoteni2020 

 #storytel2020 #Storytellissä #Storytell #äänikirja #ekirja #sähkökirjahylly #sähkökirja #kirjaploki2020 #kirjavuosi2020 #kirjojakoronanaikaan

https://www.instagram.com/p/CIxhvLrhB75/?igsh=MWlicG0wZzdnejUyYw==


Ja



 
Kirjoihin katoaminen... Täällä jaan kuvia kirjoista jotka saivat valtaansa, ekstaattiseen olotilaan, tai kirjat joista kiinnostuin, ja paneudun myöhempänä. Jaan vain positiivisia kokemuksia, tämä on julkinen muistilappuni, urbaani muistotaulu. Paitsi jos jotain aivan hirveää ja pökerryttävän seksististä, josta pitää kirjoittaa muistiin prosentit, kenen ääni kuuluu. 
📖
Viime koronavuonna 2020 ehdin lukea vain 35 kirjaa,
📱🎧
Ostin ensimmäisen elämäni lukulaitteen ja tutustuin kunnolla sähkö- ja äänikirjoihin. 
🎭
mutta koronavuonna 2020 näin 65 näytelmää teatterissa,
🎬
133 elokuvaa valkokankaalta
📺
282 leffaa kotona (suoratoisto, tv, DVD, VHS)
🧛‍♀️
Näistä kummastakin näin vain 120 naisen ohjaamaa elokuvaa
📝
Päivitin Letterboxdiin 1046 blogikirjoitusta elokuvista.
👀
Elokuvia katsoin 841 tuntia, eli noin 70 tuntia kuukaudessa eli noin 2,3 tiimaa vuorokaudessa.
😭
Blogini eivät juhli kun jo kolmas suomalainen blogialusta lopetti toimintansa.
🥳
Sen sijaan Bloggerissa on toiminnassa 28 blogiani kulttuurin ja taiteen saralta: teatteriblogi, popkulttuuri ja underground -blogi, matkablogi, Helsinki-blogi, kirjablogi, katutaideblogi, luontokuvausta cityssä blog, kauhublogi, kasvisruoksblog, lähiöhelvetti blogi, joka kertoo miten autuasta on asua lähiössä meren ja mettän välissä.
🎩
Työnäytteitä, omaa taidetta & grafiikkaa tein reilut 757 julkaisua tammikuuhun 2021 saakka, mm mustavalkoisesta valokuvauksestani.
🎨
Olen renessanssi-ihminen.



Käytettyjä kirjoja ja elokuvia ostin tai dyykkasin joulukuussa pari repullista ja yhden kestokassillisen verran.

Syys-, loka- ja marraskuussa yritin olla ilman maksullisia suoratoistoja ja kävin katsomassa vähintään 133 elokuvaa valkokankaalla.

Tänä koronavuonna 2020 näin vähintään 65 näytelmää, kunnes teatterit suljettiin. Kahdesti. Viime vuonna näin yli sata näytelmää, samoin sata valkokankaalla

Kirjoja luin kesällä ja syksyllä vähemmän, ja luovuin vuokravarastosta, monesta kirjasta ja elokuvasta. E- ja äänikirjoihin hurahdin enemmän ja kuuntelin niitä julkisissa kulkuvälineissä. Kirjat sopivat tähän kun eristyksessä pitää olla. Muutamat sarjat katsoin suoratoistolta syyskuuhun asti.

 
Luin loppuun 25 kirjaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.