keskiviikko 13. maaliskuuta 2024

Lukujonossa 03/2024: Satu Tähtinen: Lordi D ja muita seurapiirisalaisuuksia, Kustannusosakeyhtiö Otava, 2024

Lukujonossa 03/2024: Satu Tähtinen: Lordi D ja muita seurapiirisalaisuuksia, Kustannusosakeyhtiö Otava, 2024. Moraalisten naisten kirjakerho 1. Kannen suunnittelu: Emmi Kyytsönen. Pistinpä tämän jonoon, ja tallensin muistiin, että kakkososa syssymmällä. Itse en ole bridgertoneillut lainkaan, en lukien, en katsoen, ehkä joskus. Hyvän mielen lukemista ja viktoriaanista romantiikkaa toki toki haluan lukea påskkrimin ja nordic noirin, ja cosy crimen välissä. Sähkökirjana Nextoryllä tai Storytelillä. 


Esittelyteksti: 

" Kuuma, romanttinen herkku Bridgerton-faneille aloittaa 1800-luvun Lontooseen sijoittuvan sarjan uudelta kotimaiselta viihdetähdeltä.


Lady Josephina käyttää aikansa hyväntekeväisyyteen. Miehille hänellä ei riitä kärsivällisyyttä. Kesken tanssiaisten komea ja teräväkielinen seurapiirikeikari Lordi D loukkaa Josephinaa julkisesti. Siitä käynnistyy juonittelujen ketju, jonka seurauksena lordi ja Josephina alkavat teeskennellä seurustelevansa.


Lordi D ei ole sitä miltä päällepäin näyttää, ja pian älykäs ja rohkea Josephina on päässyt perille hänen salaisuudestaan – ainakin yhdestä niistä. Lordi puolestaan huomaa, ettei saa Josephinaa mielestään. Saattaako yhteinen juoni parin toistensa syliin?"


#SatuTähtinen #LordiDjamuitaseurapiirisalaisuuksia

#Moraalistennaistenkirjakerho

#KustannusosakeyhtiöOtava #EmmiKyytsönen #viktoriaaninen #romanttinen #kirjavuosi2024 #kirjavuoReni2024 #kirjavuoteni2024 #books #reading #kirjat #lukeminen #lukujono2024 #lukukeskissä2024 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.