tiistai 19. maaliskuuta 2024

Luetut kirjat 28/2024: Patricia Gibney: Riistetyt sielut, Storyside AB 2022 ⭐⭐

Luetut kirjat 28/2024:  Patricia Gibney: Riistetyt sielut, Storyside AB 2022 ⭐⭐. 03/2024 ja  25.01.2023. E-kirja, aloitin viime vuonna, aika inha. Liittyy viime vuonna ja eilen katsomiini 90-luvun rikossarjoihin kuten Epäilyksen polttopisteessä ja Fitz ratkaisee, eli katolisen kirkon katon alaiset rikokset. Dekkarisarjan aloitus on inhaa, muttei se kokonaan saa lopettamaan lukemista. Lukija haluaa uhrien saavan oikeutta.

En löydä tätä instagramistani, koska vain pari kuvaa voi kerrallaan katsoa. Ilmeisesti instagram luulee kaiken olevan kertakäyttöistä. 

58 % luettu sähkökirjaa BookBeatissa. 

19.03.2024 luin loppuun. Sisältövaroituksia, triggeröintiä. Ilmeisesti 1. kirjan on oltava raaka, lohduton, lohdullinen, inhottava ja mieleenjäävä. 


Sähkökirjan tiedoissa BookBeatissa sekoilua mm kääntäjän nimestä. Suomennos: Nuanxed / Eveliina Niemi.

" Etsivä Lottie Parker johtaa murhatutkimusta, jossa katedraalista löytyneen naisen ja pihapuuhunsa hirttäytyneen nuoren miehen ruumiit liittyvät toisiinsa. Molempien uhrien jalkaan on tehty kömpelö tatuointi. Mitä ihmettä on tapahtunut?

Jäljet vievät Lottien entiseen lastenkotiin, josta pian paljastuu yhteys hänen omaan perhehistoriaansa. Karmivien murhien selvittämisestä tulee Lottielle henkilökohtainen tehtävä. "

Irlantilaisen rikossarjan ensimmäinen osa nyt ts elokuussa suomeksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.