lauantai 20. huhtikuuta 2024

Katsoin loppuun TV sarjan Nuori Morse eli Endeavour. Mutta olenko lukenut Morse -kirjoja

Katsoin loppuun TV sarjan Nuori Morse eli Endeavour tuolta BritBoxista uudelleen. On siellä myös Morse sekä jopa Lewis. Mutta olenko lukenut Morse -kirjoja.

Colin Dexter: Viimeinen bussi Woodstockiin, Otava 2022. Kääntäjänä Ilkka Terho (Otavan sivun mukaan). Tai Yrjö Jylhä (äänikirjan mukaan). Komisario Morse 1. Kuuntelen äänikirjaa Storytelissä, joten lukijana Martti Ranin. Alkuteos: Last Bus to Woodstock, 1975. Äänikirjan ilmestymispäivä: 29.11.2022. Aloitin 20.04.2024.

Nuori Morse, Morse spinoffi, loppui jaksoon joka tapahtui mm bussissa.

Tässä aikas seksistinen alku.


Esittelyteksti:

" Komisario Morsen tutkimusten avausosa!

Nainen löydetään tapettuna pubin takapihalta. Viimeksi hänet on nähty liftaamassa Woodstockiin ja nousemassa punaiseen autoon.

Jutun saa hoitaakseen komisario Morse. Vihjeet johdattavat hänet asuntolaan, jonka asukkaat näyttävät tietävän enemmän kuin paljastavat. Morsen intohimosta sanaristikoihin ja kryptoihin on hyötyä arvoituksen ratkaisemisessa. Rikospaikalla Morse tapaa nuoren ylikonstaapelin, joka tekee vaikutuksen rehellisyydellään ja suorasukaisuudellaan. Lewis pääsee mukaan murhatutkimukseen – ja niin rikoskirjallisuuden rakastetuimpiin kuuluva parivaljakko on muodostunut.

Teos julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1975."


#Kirjaploki #ColinDexter #morse 

#ViimeinenbussiWoodstockiin #KomisarioMorse1 #KomisarioMorse #dekkarit #dekkariklassikko murha #mysteeri #lukukeskissä2024 #kirjavuoreni2024 #kirjavuosi2024 #kirjavuosi2022 #kirjahullunkirjahyllystä2024 #kirjavuoteni2024



https://www.instagram.com/p/C59it-BNjxQ/?igsh=MXc1MzBieWRkdWJ4dg==

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.