lauantai 13. huhtikuuta 2024

Lukujonossa 04/2024: Nadja Sokura: Tuntemattomat tiet, Osuuskumma-kustannus 2022

Lukujonossa 04/2024: Nadja Sokura: Tuntemattomat tiet, Osuuskumma-kustannus 2022. 

Genrenä fantasiakirjallisuus, dystopiat ja utopiat ja esikoisteokset. Tulevaisuus, #tieteiskirjallisuus, kasvutarinat, #lähitulevaisuus, jumalolennot. #Itis #itäkeskus


Tuotekuvaus

" Eräänä päivänä jumalat tulivat. Ihmiset vetäytyivät kauppakeskuksiin ja opettelivat tapoja selvitä ja sopeutua.Livia asuu mumminsa kanssa syrjäisessä Reunassa eikä tiedä, mitä tulevaisuudeltaan toivoo. Jossain muualla olisi enemmän ihmisiä, enemmän kaikkea, mutta haaveet lähdöstä tuntuvat liian uskaliailta. Livian parhaalla ystävällä Ainalla taas on selvä suunta elämälleen. Miksei Livia voi olla sellainen kuin Aina - sitä mummikin toivoisi? Mutta ystävysten on itse löydettävä omat tiensä.Nadja Sokuran esikoisromaani Tuntemattomat tiet vie lukijan maailmaan, jossa elinpiiriä rajaavat jumalat ja resurssipula. Miten Livia ja Aina rakentavat elämänsä ja kenen ehdoilla? "


#NadjaSokura #Tuntemattomattiet #TuntemattomattietRomaani #spefi #spekulatiivinenfiktio #Spefistisetkirjamessut #Spefistisetkirjamessut2024 #PasilanKirjasto 


"Spefistiset kirjamessut tuovat Pasilan kirjastoon spekulatiivisen fiktion kustantajia ja kirjoittajia. Kustantajista omaa myyntipöytäänsä pitävät Aavetaajuus, Aviodor, Haka Kustannus, Hertta Kustannus, Moebius, Nysalor-kustannus ja Osuuskumma. Puheohjelma pidetään S-pointissa kirjaston 1. kerroksessa. 

Tapahtuma on osa Helmet-kirjastojen Maagista viikkoa. "


Puukuva: Tiina Hautala. Kirjan kansi @osuuskumma

 


Kirjailijaesiintymiset:

klo 12.00 Nadja Sokura: Tuntemattomat tiet

Nadja Sokuran Tuntemattomat tiet aloitti. Kirja kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, Itäkeskukseen sijoittuva, tavallaan. Sattuman merkitys elämässä. Monikulttuurinen. Hahmot ei autofiktiivisiä. Kahdessa hahmossa dialogi välillä. (voi olla että blogiin ehdin joskus enemmän. Kirjan varasin.)

#maaginenviikko2024 #maaginenviikko @pasilankirjasto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.