perjantai 7. heinäkuuta 2023

Luetut 2023: Rammsteinien elämänkerta. Aikamoista haipakkaa ja tunteiden vuoristorataa, lemmentunnelia, kummitusjunaa ja tukkijoella pärskettä on, ovat viime viikot olleet. Olen kirjoittanut ja ollut kirjoittamatta Rammsteinista

Luetut 2023: Rammsteinien elämänkerta. Aikamoista haipakkaa ja tunteiden vuoristorataa, lemmentunnelia, kummitusjunaa ja tukkijoella pärskettä on, ovat viime viikot olleet. Olen kirjoittanut ja ollut kirjoittamatta Rammsteinista.

Ausländeriin sai osallistua monin tavoin, toivottaa saksalaiset tervetulleiksi kumiveneellä Mein Strandiin, vaikka Lapin sodan traumat yhä koskettavat suvussani ja tiluksillamme. Vaikka itse olen peräisin 1400-luvun Lyypekistä aatelisesta suvusta. Melkein. Nämä itäsaksalaiset vanhat punkkarit ja gootit, pikku pioneerit, ovat tietenkin antifasisteja, vaikka useasti toisin yritetään vääntää. Markus Copperin näyttelystä minua kosketti Kiasmassa eniten installaatio Kursk, koska se oli eniten Rammsteinia.

Mutta enää ei saa tehdä kuten Klaus Kinski. Koska siihen reagoidaan heti, ja yhteistyöt yms loppuvat. Mietin miksi Rammstein tai Tilli on tikun nokassa juuri kun alkoi mittava stadionkiertue, joka työllistää aikas lailla ihmisiä ja loppuunmyydyllä stadionilla on 40 000 katsojaa pär päivä. Ensi vuonna Rammsteinilla tulee huhtikuussa mittava 30 vuotta täyteen. Mutta miten bändin käy. Mittavien tulishow'tten jälkeen voi vaikka akustisesti kuten Savoyssa. Richard voi vetää dj keikkaa nykytaiteen museolla vaikka lasershow'n kera. Sooloprojekteja on. Kansanmusiikkia on.

Muokattu · 2 vk

Kirja oli siis Ulf Lüdeke: Rammstein koko tarina, Minerva Kustannus Oy 2016, suomennos Juho Nurmi. (Am Anfang war das Feuer. Die Rammstein-Story), josta tein ainakin audiovisuaalisesti kattavan arvion ts lukukokemuksen ja kuolauksen aiemmin tänne blogiin: Mikä pitää tätä DDRräläistä sekstettia kasassa nykyäänkin, on hyvä kerrata punk-juuria STASIn valvonnassa. Ulf Lüdeke: Rammstein koko tarina, Minerva Kustannus Oy 2016 julkaisin sen 27.05.2023, jolloin Rammstein esiintyi Helsingin Stadionilla kuin ensimmäistä päivää... Flaken elämänkerta löytyy niin ikään toukokuun luetuista sähkökirjoista: Flake on suosikkihahmoni, sievä honkkeli blondi poika josta on tullu näin aikuisna hullu tiedemies -tyyppi koskettimiensa takana. Flake: Kosketinrunkkari. Niin kuin sen satun muistamaan :. Samat jorinat kirjoitin myös Popkulttuuria ja undergroundia -blogiini.



#rammstein #RichardKruspe #RichardZKruspe #FrauSchneider #christophschneider #christophdoomschneider #doktorflakelorenz #Flake #flakelorenz #tilllindemann @richard_von_rammstein @christoph_schneider_rammstein @christianlorenz_official @rammsteinofficial

sosialistisesta mediastani: aka Instasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.