sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Haamut vinkkasi: Ilkka Auerin Kymnaasi pompsahti Storytelliin e- ja äänikirjaksi

Haamut vinkkasi: Ilkka Auerin Kymnaasi pompsahti Storytelliin e- ja äänikirjaksi.

Kymnaasi pompsahti Storytelliin e-kirjaksi ja äänikirjaksi. Kiehtovaa. Koulukiusauksessa humahdin 80-luvulle jossa muistn kuinka leirillä yksi ällötys tökki neuloilla muita lapsia ja nuoria. En ollutkaan muistanut tuota juttua vuosikymmeniin. Hurja hunshdus muistoissa. Kuinka sadistisia ihmiset ovat jo nuorina. Kirja ei tietenkään ole pelkästään tätä. Vaan on muutakin... Lukijan ääni on erityisen sopiva. Kuuntelen äänikirjaa kuulokkeilla, julkisilla kulkuvälineillä, pakollisilla kauppareissuilla, ja kun odotan busseja ja metroja. Myös Jane Eyreä rääkättiin pienenä, ja minua / muita tyttökirjojen päähenkilöitä. Suomalainen Kauhu on komeaa. Kun sen osaa.




Kymnaasi: Agnes af Forsellesin Kymnaasi orvoille ja hyljeksityille tytöilleKymnaasi: Agnes af Forsellesin Kymnaasi orvoille ja hyljeksityille tytöille by Ilkka Auer


Kymnaasi pompsahti Storytelliin e-kirjaksi. Kiehtovaa. Koulukiusauksessa humahdin 80-luvulle jossa muistn kuinka leirillä yksi ällötys tökki neuloilla muita lapsia ja nuoria. En ollutkaan muistanut tuota juttua vuosikymmeniin. Hurja humahdus muistoissa. Kuinka sadistisia ihmiset ovat jo nuorina. Kirja ei tietenkään ole pelkästään tätä, vaan muutakin... Lukijan ääni on erityisen sopiva. Kuuntelen äänikirjaa kuulokkeilla, julkisilla kulkuvälineillä, pakollisilla kauppareissuilla, ja kun odotan busseja ja metroja. Myös Jane Eyreä rääkättiin pienenä, ja minua muita tyttökirjojen päähenkilöitä. Suomalainen Kauhu on komeaa. Kun sen osaa.

View all my reviews


#kymnaasi @storytel_fi #äänikirja #Äänikirjoja #äänikirjat #koronapuuhaa #koronakevät #kirjojaKoronanaikaan #kirjahullunkirjahyllystä #kirjahullunkirjahylly #kirjat #koronapäiväkirjat #audiobook
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Kymnaasi pompsahti Storytelliin e-kirjaksi ja äänikirjaksi. Kiehtovaa. Koulukiusauksessa humahdin 80-luvulle jossa muistn kuinka leirillä yksi ällötys tökki neuloilla muita lapsia ja nuoria. En ollutkaan muistanut tuota juttua vuosikymmeniin. Hurja hunshdus muistoissa. Kuinka sadistisia ihmiset ovat jo nuorina. Kirja ei tietenkään ole pelkästään tätä. Vaan on muutakin... Lukijan ääni on erityisen sopiva. Kuuntelen äänikirjaa kuulokkeilla, julkisilla kulkuvälineillä, pakollisilla kauppareissuilla, ja kun odotan busseja ja metroja. Myös Jane Eyreä rääkättiin pienenä, ja minua / muita tyttökirjojen päähenkilöitä. Suomalainen Kauhu on komeaa. Kun sen osaa. #kymnaasi @storytel_fi #äänikirja #Äänikirjoja #äänikirjat #koronapuuhaa #koronakevät #kirjojaKoronanaikaan #kirjahullunkirjahyllystä #kirjahullunkirjahylly #koronanlokikirjat #koronapäiväkirjat #kirja #kirjat #kirjaploki2020 #kirjabloggaus #kirjablogi #ilkkaauer @storytel_fi.

Henkilön Satu Ylävaara (@kirjahullun_kirjahylly) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.