sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Osuuskumman KIIMA - EROOTTISIA TARINOITA. Tästä nauttii tarina kerrallaan. Kuten Decameronesta.

Elisa kirjassa on myös kiinnostavia kustantamoja eli pienkustantamija kuten Osuuskumma. Minulla ei ollut varaa ostaa tätä kovakantisena kirjana, joten ostin alennuksella e-kirjan. KIIMA - EROOTTISIA TARINOITA. Tästä nauttii tarina kerrallaan. Kuten Decameronesta. Hyvin valkatut taitajat ovat saaneet aikaseksi tällaisen kudelman. Ainoa eroottinen kirja joka on lukemisen arvoinen Elisa kirjassa toukokuussa 2020. Violetti on eroottisin, luovin, ihollisin väri, ja kannen vesivärityö muuntuu abstraktista ilmeiksi ja asennoiksi.









#kiimaeroottisiatarinoita #osuuskumma #finland #thisisfinland #osuuskummanKiima. @osuuskumma #kirjat #kirja #book #books #kirjablogi #kirjallisuus #literature #kirjahullunkirjahyllystä #kirjahullunkirjahylly #koronanlokikirjat #koronapäiväkirjat #koronapuuhaa #koronakevät #kirjojaKoronanaikaan #spefi #novellit #spefinovellit. #ekirja.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Elisa kirjassa on myös kiinnostavia kustantamoja eli pienkustantamija kuten Osuuskumma. Minulla ei ollut varaa ostaa tätä kovakantisena kirjana, joten ostin alennuksella e-kirjan. KIIMA - EROOTTISIA TARINOITA. Tästä nauttii tarina kerrallaan. Kuten Deacmeronesta. Hyvin valkatut taitajat ovat saaneet aikaseksi tällaisen kudelman. Ainoa eroottinen kirja joka on lukemisen arvoinen Elisa kirjassa toukokuussa 2020. Violetti on eroottisin, luovin, ihollisin väri, ja kannen vesivärityö muuntuu abstraktista ilmeiksi ja asennoiksi. #kiimaeroottisiatarinoita #osuuskumma #finland #thisisfinland #osuuskummanKiima. @osuuskumma #kirjat #kirja #book #books #kirjablogi #kirjallisuus #literature #kirjahullunkirjahyllystä #kirjahullunkirjahylly #koronanlokikirjat #koronapäiväkirjat #koronapuuhaa #koronakevät #kirjojaKoronanaikaan #spefi #novellit #spefinovellit. #ekirja.
Henkilön Satu Ylävaara (@kirjahullun_kirjahylly) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.