sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Ah. Feministi, luova, empaattinen luontoihminen Flea ja Happoa lapsille

Miehiä joita kuuntelen päivisin, kun tyhjennän varastoa ja kellaria ja vice versa. Nyt tämä  Flean kuuntelukirja loppui eilisaamuna. Kovasti hän haluaa kirjoittaa, mutta kustantaja halusi tämän elämänkerran ensin. Hyvä niin. Kuinka hurahtaa musiikkiin, osa  narkkimaahan.

Ah. Feministi, luova, empaattinen luontoihminen Flea, joka myös menee ekstaasi edellä. Kaikkeen. Etiopiassa paikalliseen luonnolliseen rytmiin. Kuinka tärkeä on tuntea juurensa. Vimmansa. Arvonsa. 3i tarvitse kuulua yhteisöön. Varastoa tyhjentäessä. Itkin mustaa villapuseroa. Feministi Flea. Tuhannen ja yhden yön muistelmia. Miten hurahtaa äänikirjoihin.. Tällä viikolla olen kuunnellut 8 tiimaa 33 minuuttia tätä Flean kirjaa Happoa lapsille, Like. Kun olen tyhjentänyt varastoja ja kellareita. Musta villapusero itketti. On tärkeä tietää juurensa. Miten hän muistaa kaiken. Hänellä on haku kirjoittaa. Kulttuurihistoriaa. Musiikin rakastamista ja löytämistä.

Etiopiassa paikalliseen luonnolliseen rytmiin. Kuinka tärkeä on tuntea juurensa. Vimmansa. Arvonsa. 3i tarvitse kuulua yhteisöön. Varastoa tyhjentäessä. Itkin mustaa villapuseroa.

Tänään kuuntelin miltei viisi tiimaa Flean kirjaa Happoa lapsille, samalla kun järjestin varastoa ja kellaria. Täpinöissöni, mutta selkä tässä menee.

Nyt olen tyhjentänyt lisää varastoja ja täyttänyt kellareita, ja kuunnellut Flean kirjaa Happoa lapsille tällä viikolla 8 tiimaa ja 33 minuuttia.











#flea #fleankirja #happoalapsille #likekustannus #kirja #kirjat #books #book #kirjaploki #kirjaploki2020 #kirjabloggaus #kirjablogi #kirjallisuus #literature #koronapuuhaa #koronakevät #koronapäiväkirjat #kirjojakoronanaikaan #äänikirja #Äänikirjoja #audiobooks #äänikirjat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.