lauantai 27. heinäkuuta 2024

Tv sarjat 19.03.2024: The Regime, HBO Max tilaus loppuu hyvin ehtii nähdä tämän minisarjan. Poliittisen satiirin

 Tv sarjat 19.03.2024: The Regime, HBO Max tilaus loppuu hyvin ehtii nähdä tämän minisarjan. Poliittisen satiirin ja dystopian pääosassa väkevästi Kate Winslet bakteerikammoisena häikäilemättömänä matriarkkana, kanslerina, diktaattori Elena Vernhamina ja Matthias Schoenaerts.



Tv, The Regime, HBO Max tilaus loppuu hyvin ehtii nähdä tämän minisarjan. Poliittisen satiirin ja dystopian pääosassa väkevästi Kate Winslet bakteerikammoisena häikäilemättömänä matriarkkana, kanslerina, diktaattori Elena Vernhamina,  ja Matthias Schoenaerts, militanttina oikeana kätenään, teurastajana ja parantajana. Kuin Katariina Suuri ja Rasputin kohtaisivat, sillai anarkisesti, anakronisesti. Musiikki on Tim Burtonin / Danny Elfmanin työt ja Uusi Sherlock sarjan mieleentuovaa leikkisää veijaritarinaa, farssia ja lennokasta fantasiaa. 

Kanslerin evitamaisuus ja oikean käden putinimaisuus lisää kierroksia. Ja onhan tämä selkeästi lepenmäinen... Luonnerooleista mielistelijänä David Bamber, joka teki samaa Ylpeys ja ennakkoluulo minisarjassa hirvittävänä hra Collinsina. Andrea Riseborough on myös mainio kaiken hoitajana. Tapahtumat sijoittuvat johonkin totalitaristiseen keskieurooppalaiseen valtioon, kröhöm, ja pytingit ovat huumaavia, kuin Ateneumissa kävelisi. 


The Regime (2024) Draama ‧ 1 kausi.

" The Regime on amerikkalainen HBO:n poliittinen satiiritelevisiominisarja, jonka pääosissa ovat Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ja Hugh Grant. Will Tracy on sarjan käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja " Ohjaajina Stephen Frears ja Jessica Hobbs. Useita käsikirjoittajia. 

Mainiota on myös neuvottelussa pitkä pöytä joka voi viitata Chaplinin Diktaattoriin, jossa hynkel ja napolitano kilpailevat kumpi on tärkeämpi. Sekä tietenkin putleriin ja meemeihin.

Hykerryttäviä viittauksia:  diktaattori puhuu kansalle näyttäen Frozen-leffan Elsalta!

Mutta mitkä ovat tämän tarinan Potemkinin kulissit? 

#theregime #theregimetvsarja #tvsarjat #tvsarjat2024 #tvsarja2024 #hbomaxilla #hbomax #satiiri 

19.03.2024 Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.