tiistai 27. helmikuuta 2024

Lukukeskissä 02/2024: Madeleine Gustafsson: Murha linnassa, Storytel Original 2022

Lukukeskissä 02/2024: Madeleine Gustafsson: Murha linnassa, Storytel Original 2022. Suomentaja: Mirka Maukonen. Kannen suunnittelu: Emmi Kyytsönen. Alkuperäinen nimi: Mord på slottet. 

Jokos tämän laitoin jo tänne. Aloitin mukavaa, leppoisaa rikoskirjaa. Sietämättömiä ihmisiä ja kiperiä tilanteita. 

22.02.2024. 


taustaa :

" Viihdyttävä murhamysteeri Agatha Christien hengessä!

Dekkarikirjailija Henny Hoff ei voi uskoa onneaan. Hänet kutsutaan esiintymään tositv-ohjelmaan D niin kuin dekkari, ja hän pääsee viettämään aikaa todellisten kirjailijatähtien kanssa upeassa linnassa. Todellisuus ei kuitenkaan vastaa Hennyn haaveita. Linna on rapistunut ja kollegat osoittautuvat snobeiksi sekä kaiken huipuksi yksi heistä katoaa jälkiä jättämättä!

Kun osallistuja toisensa jälkeen joutuu vaikeuksiin, Henny alkaa miettiä, selviääkö hän itsekään vahingoittumattomana linnasta. Kuka on salaperäisten tapahtumien takana ja miksi?

Suljetun paikan mysteeri Murha linnassa aloittaa dekkarisarjan ujosta mutta uteliaasta salapoliisikirjailija Henny Hoffista. Kirja sijoittui toiseksi Ruotsin Storytelin järjestämässä dekkarikilpailussa ja siitä tuli heti julkaisun jälkeen jättimenestys. "

Julkaisupäivä: ääni- & sähkökirja: 8. heinäkuuta 2022. 


Avainsanat

Cozy crime

Storytel Original

Suljetun paikan mysteeri

Sarjan ensimmäinen osa

#Skandidekkarit #MadeleineGustafsson #Murhalinnassa #rikosromaani #dekkarit #rikoskirjat 

#Cozycrime #StorytelOriginal #lukukeskissä2024 #lukeminen #kirjat #books #reading #kirjavuoReni2024 #kirjavuoteni2024 #kirjavuosi2024 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.