tiistai 6. helmikuuta 2024

Luetut kirjat 13/2024: Helene Flood: Rakastaja, Bazar 2023 ⭐⭐⭐

Luetut kirjat 13/2024: Helene Flood: Rakastaja, Bazar 2023. Eilen 28.12.2023 ilmestyi tämä dekkari, vai jännäriköhän oli, ja aloin lukea Alasalmen Alamaailman kuningatar romaanin jälkeen sähkökirjana. Kääntäjä: Virpi Vainikainen. #RakastajaRomaani #HeleneFlood Lukija: Hannamaija Nikander. 

Kustantaja Bazar. Kategoria Jännitys. 06.02.2024 ⭐⭐⭐. 


" Kuinka hyvin tunnet naapurisi?


Helene Floodin Rakastaja on terävä psykologinen trilleri täydellisen harmonisesta yhteisöstä, jonka salaisuuksien on aika tulla päivänvaloon


Kastanjesvingenissä, rauhallisella alueella kivenheiton päässä Oslon keskustasta, ei koskaan tapahdu mitään. Se on paikka, jossa jokainen lapsiperhe haluaisi asua. Tutkijana työskentelevä Rikke asuu yhdessä kompleksin neljästä tilavasta asunnosta miehensä Asmundin ja heidän kahden lapsensa kanssa. Elämä on rauhallista, harmonista, täydellistä.


Kaikki muuttuu, kun heidän naapurinsa Jørgen murhataan raa'asti kotonaan. Poliisi ja lehdistö valtaavat naapuruston, ja pian käy selväksi, että kaikilla oli motiivi tappaa Jørgen, jopa Rikkellä itsellään. Kuinka paljon naapurit oikeastaan tietävät toisistaan?


Tutkinnan edetessä poliisien huomio kääntyy myös Rikkeen ja hänen perheeseensä. Onko heidänkään idyllinsä ollut aivan niin puhtoista kuin he antavat ulospäin ymmärtää? Helene Floodin psykologinen trilleri Rakastaja raottaa täydelliseltä näyttävän yhteisön ulkokuorta ja paljastaa sisällä piileskelevät salaisuudet, joiden vuoksi joku on valmis tappamaan."


#lukukeskissä2023 #kirjavuosi2023 #kirjavuoReni2023 #kirjavuoteni2023 #books #reading #kirjat #lukeminen #lukujono2023 #lukujono #lukukeskissä


" Huone on yltiösiisti. Seinillä on julisteita, ei kivannäköisistä pojista niin kuin minulla tuon ikäisenä, vaan tytöistä poseeraamassa tarkkaan harkituissa asennoissa ja hienoissa vaatteissa. Hänen kavereidensa huoneet on sisustettu samoin, ja on jotenkin surullista että tytöt välittävät enemmän siitä, miltä he poikien silmissä näyttävät, kuin katsovat itse sellaista mistä pitävät. Seinällä sängyn yläpuolella on hylly, jolla on kehystettynä kuva Emmasta kahden kaverinsa kanssa, tytöt hymyilevät kädet toistensa kaulalla"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.