tiistai 27. helmikuuta 2024

Lukukeskissä 02 / 2024 : Ilkka Auer: Hornantuli, Haamu 2021

 Lukukeskissä 02 / 2024 : Ilkka Auer: Hornantuli, Haamu 2021. Sähkökirjana Nextoryllä ilmestyi 18.02.2024, luen nyt pyykkituvassa 20.02.2024. 


Kymnaasi-sarja:

I osa: Kymnaasi

II osa: Hornantuli


KAUHU, FANTASIA, AAVEET NUORTENKIRJAT


En ole hollilla, onko tämä minulla hyllyssä fyysisenä, niin luenpa sähköisenä, kun pari päivää sitten ilmestyi mm Nextorylle. Fyysinen kirja kuvituksineen on toki mehevämpi. Kirjan kuvittajana kun on kirjailija itse. 

Kirja alkaa aikuisen naisen, äidin heräämisellä, pelolla, surulla, menetyksellä. Mitä painajaiset ovat. Miksi ne vainoavat. 



Tuotteen kuvaus:

" Sofian opinahjo on Kymnaasi, salaperäinen sisäoppilaitos kahden maailman rajalla. Oppivuotensa päätteeksi Sofia saa ensimmäisen tehtävänsä, nuoren tytön ja hänen äitinsä auttamisen.

Tapausta tutkiessaan Sofia törmää hirvittäviin tuhopolttoihin ja tapahtumiin. Pahuuden karmivat liekit luikertelevat aivan liian lähelle. Ne uhkaavat lopulta myös Kymnaasia ja sitä suojelevaa Raunin kylää.

Sofian rakas oppilaitos on vaarassa - tällä kertaa pahemmin kuin koskaan.

Hornantuli jatkaa Sofian seikkailuja, joihin tutustuttiin jo Kymnaasi-romaanissa. Ne viehättävät yhtä lailla nuoria kuin aikuisempiakin lukijoita. "


Kirjailijan tuotanto Haamulla: Anastasia, Domowik, Hornantuli, Kalmankuu, Kymnaasi, Noidankiro

Hornantuli | Ilkka Auer | Kuvitus: Ilkka Auer | 352 s. pehmeäkantinen | ISBN 978-952-7413-16-6 (nid.) | 2021

" Ilkka Auer on fantasiasta, kauhusta, historiasta ja roolipeleistä hullaantunut haaveilija, joka tietää, että lapsuuden unelmakesien varjoissa lymyää myös painajaisia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.