maanantai 6. marraskuuta 2023

Luetut kirjat 32/2023 : Sebastian Fitzek: Unissakävelijä, Bazar 2023 ⭐⭐⭐

Luetut kirjat 32/2023 : Sebastian Fitzek: Unissakävelijä, Bazar 2023. ⭐⭐⭐ 6.11.2023.

Suomentaja Olli Sarrivaara. 

Kansi Perttu Lämsä. 

Alkuteos Der Nachtwandler.

Sarja Fitzek-trillerit. Saksalaisen kirjailijan tuorein trilleri, onko tämä Tohtori Caligarin kabinetti, Freddie Krueger, Rosemaryn painajainen, yksi SALLI-elokuvista eli SAW-leffoista 😉 vaiko mikä Poen tulkinta. Nämä kaikki, tai ei näistä mikään. Äänikirjana Nextoryllä Ville Tiihosen lukemana (koska mainio Hevi Reissu leffassa, Kissani Jugoslavia näytelmä). 05.11.2023 olen tosi kipeenä, ettei silmiä jaksa pitää auki, niin äänikirja on sopiva kumppani. Olen todella kipeä ja dekkari/trilleri/kauhu on sopivaa, se vie pois oman kivun, oman tuskan, ahdistuksen jne ääreltä. 🤔 Vaikka sisältö olisi karmivaa, niin lukijana kuuntelijana pähkäilee - sitä mitä kirjoittaja on ajatellutkin, lauttaessaan näitä piparinmuruja tekstiinsä.


Dekkarit ja jännitys. Suomennettu kaunokirjallisuus. Uutuus. 

ILMESTYMISPÄIVÄ 03.11.2023.

Entä jos painajaisesi ovatkin totta? 


Esittelyteksti 

" Sebastian Fitzekin Unissakävelijä on hyytävä trilleri miehestä, jonka unissakävely saa pelottavan käänteen


Leon Nader kärsi nuorena unettomuudesta. Silloin kun hän nukkui, hän käveli unissaan. Yöllisten vaellustensa aikana hän käyttäytyi usein myös väkivaltaisesti ja päätyi siksi psykiatrisen sairaanhoidon piiriin. Vuosien hoidon jälkeen Leon uskoo parantuneensa taudistaan, kunnes eräänä yönä hänen vaimonsa katoaa heidän yhteisestä kodistaan hämärissä olosuhteissa.


Saadakseen selville yöllisen käytöksensä Leon kiinnittää nukkumaan mennessään otsaansa pienikokoisen videokameran. Seuraavana päivänä tallennetta katsoessaan Leon näkee jotakin, joka on liian järkyttävää edes hänen mielikuvituksensa keksimäksi. Hänen yöllinen minänsä laskeutuu pimeyksiin, joissa ihmismielen synkkyydellä ei ole rajoja.


Sebastian Fitzek vie Unissakävelijä-trillerissään lukijan keskelle yöllisten pelkojen kiemuraista labyrinttia ja hivuttaa pahimmat painajaiset sivu sivulta lähemmäksi. "


#kirjavuosi2023 #kirjavuoReni2023 #kirjavuoteni2023 #books #reading #kirjat #lukeminen #lukujono2023 #lukukeskissä2023 #sebastianfitzek #sebastianfitzek👌

UnissakävelijäUnissakävelijä by Sebastian Fitzek
My rating: 3 of 5 stars

Luetut kirjat 32/2023 : Sebastian Fitzek: Unissakävelijä, Bazar 2023. ⭐⭐⭐ 6.11.2023.
Suomentaja Olli Sarrivaara.

Kansi Perttu Lämsä.

Alkuteos Der Nachtwandler.

Sarja Fitzek-trillerit. Saksalaisen kirjailijan tuorein trilleri, onko tämä Tohtori Caligarin kabinetti, Freddie Krueger, Rosemaryn painajainen, yksi SALLI-elokuvista eli SAW-leffoista 😉 vaiko mikä Poen tulkinta. Nämä kaikki, tai ei näistä mikään. Äänikirjana Nextoryllä Ville Tiihosen lukemana (koska mainio Hevi Reissu leffassa, Kissani Jugoslavia näytelmä). 05.11.2023 olen tosi kipeenä, ettei silmiä jaksa pitää auki, niin äänikirja on sopiva kumppani. Olen todella kipeä ja dekkari/trilleri/kauhu on sopivaa, se vie pois oman kivun, oman tuskan, ahdistuksen jne ääreltä. 🤔 Vaikka sisältö olisi karmivaa, niin lukijana kuuntelijana pähkäilee - sitä mitä kirjoittaja on ajatellutkin, lauttaessaan näitä piparinmuruja tekstiinsä. Laittaessaankin ;)



Dekkarit ja jännitys. Suomennettu kaunokirjallisuus. Uutuus.

ILMESTYMISPÄIVÄ 03.11.2023.

Entä jos painajaisesi ovatkin totta?

View all my reviews

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.