keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Rosa Liksom / Kahvilla kirjailijan kanssa 15.11. Helsingin kaupunginteatterilla

Rosa Liksom / Kahvilla kirjailijan kanssa  15.11. Helsingin kaupunginteatterilla, lämpiössä. 

Mongoliasta Cannesiin, luolamaalauksista sarjakuviin, rikkaan suullisen tarinankerronnan ajalta ja paikkakunnalta urbaanien novellien ja pätkiksien pariin. 

Heidi Herala, Rosa Liksom, Eija Vilpas ja Aino Seppo joka on kuvan ulkopuolella. 

 " Vuoden viimeinen Kahvilla kirjailijan kanssa on keskiviikkona 15. marraskuuta klo 16.30!

Tunnelmalliseen marraskuun iltapäivään vieraaksi saapuu palkittu kirjailija ja kuvataiteilija Rosa Liksom. 

Tapahtumaa tuttuun tapaan luotsaavat näyttelijät Aino Seppo, Eija Vilpas ja Heidi Herala. Tällä kertaa keskiössä on Rosa Liksomin uusin romaani Väylä (Like 2022)

Käsitellyksi tulevat toki muutkin Liksomin romaanit, kuten Everstinna (Like), jonka näyttämöversio on ohjelmistossamme parhaillaan, tulkitsijanaan Heidi Herala.

keskiviikkona 15.11. klo 16.30 suuren näyttämön lämpiöön (Eläintarhantie 5). Ovet avataan klo 16.  Tilaisuus kestää noin tunnin. Kahvila avoinna. Kirja-arvonta. Vapaa pääsy "

" Kahvilla kirjailijan kanssa on kolmen dynaamisen näyttelijän, Aino Sepon, Eija Vilppaan ja Heidi Heralan ideoima lämminhenkinen ohjelmakokonaisuus. Rakastetut kirjailijatapaamiset jatkuvat jälleen syksyllä suuren näyttämön parvekelämpiössä" 

Kirjailijavieraana Rosa Liksom ja kirjoina mm Väylä ja vähän Everstinnaa ja Hyttiäkinhkt.fi/tapahtuma/kahvilla-kirjailijan-kanssa-syksy-2023-2/


Heidi Herala lausui, oli, eli Everstinnaa tilaisuuden alussaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.