tiistai 22. kesäkuuta 2021

Erik Eje Almqvist, Filter: Världens vackraste pojke. Storytelissä äänikirjana. Eksploitaatiota vai eksploitaatiota

Eksploitaatiota vai eksploitaatiota. En ole kuunnellut tätä vielä. Eli mitä sinun suosikkielokuviesi kulisseissa tapahtui. Entä ennen kuvauksia. Entä niiden jälkeen. Ketä kankeloidaan nykypäivänä. Erik Eje Almqvist, Filter: Världens vackraste pojke. Storytelissä äänikirjana linkissä. Jos suomenkielinen lukupalvelu on kuluttu ja kelattu läpi, niin ruåtsinkielinen äänikirja vuodelta 2017 olisi jäljellä. Maailman kaunein poika, Tadzio romaanista, elokuvasta Kuolema Venetsiassa, jota näytteli Björn AndresenBjörn Andrésen,  joka viimeksi on ollut Midsommar - yötön yö kauhuleffassa ja yhdessä nordic noir sarjoissa kuten Nousuvesi ja Maan povessa. Sekä Ali Abbasin kummassa elokuvassa Shelley, joka myös on katsomisen arvoinen skandityö. 

Tätä reportaashia en ole vielä ehtinyt kuunnella, Mutta luin taannoin, kuinka rankka rooli tuo nuorelle pojalle oli kun häntä esiteltiin 15-vuotiaana homobaareissa kuin eläintä. Tai esinettä. 
Käytännössä lasta.

Tässä printtiversio, artikkeli julkaisusta Filter: Världens vackraste pojke
Text: ERIK EJE ALMQVISTFoto: MAGNUS BERGSTRÖM
PORTRÄTT Ur Filter #51 (20 juli 2016) artikkeli on maksumuurin takana. 

Som femtonåring dyrkades han för sin skönhet av tonårsflickor och homosexuella män över hela världen. 45 år senare får Björn Andresen äntligen uppmärksamhet för annat än sitt utseend

Foto: MAGNUS BERGSTRÖMEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.