lauantai 28. joulukuuta 2019

Shimo Suntilan tivis Hulluuden tuntureilla - kuin omaa elämää olis lukenu

No nyt ollaan jonkun tutun äärellä, kuten omaa elämää olisi lukenut 😱😂 Shimo Suntilan tivis Hulluuden tuntureilla nivoo yhteen kaukaista lovecraftilaisuutta sekä tuntemattomaan pelkoa pohjoisessa. Tuttuja painajaisia, löytää vanhan talon hiljaisesta huoneesta jotain pelottavaa... Miljöö on tuttu, pohja on sama, lukea Frankensteinin ja ihmissusi -sarjista, Noidan käsikirjaa, ja Yöjuttua. Toimii näinkin, mutta voisi laajentaa sarjakuvaksi ja 23 minuutin lyhytelokuvaksi. Mietin myös Taiskan Saanan kolonialismia tai kulttuurista lainausta, joikausta. Harvoin muistetaan kuinka Lappi oli jättiläisten maaaa.

Jos minulla olisi sänky jonka vieressä olisi yöpöytä niin nämä olisivat nyt siinä. Shimo Suntila: hulluuden tuntureilla. Kauhua ja maailmankaikkeus 2017-2018. Lieko muuta tarvitseekaan...







No nyt ollaan jonkun tutun äärellä, kuten omaa elämää olisi lukenut 😱😂 Shimo Suntilan tivis Hulluuden tuntureilla nivoo yhteen kaukaista lovecraftilaisuutta sekä tuntemattomaan pelkoa pohjoisessa. Tuttuja painajaisia, löytää vanhan talon hiljaisesta huoneesta jotain pelottavaa... Miljöö on tuttu, pohja on sama, lukea Frankensteinin ja ihmissusi -sarjista, Noidan käsikirjaa, ja Yöjuttua. Toimii näinkin, mutta voisi laajentaa sarjakuvaksi ja 23 minuutin lyhytelokuvaksi. Mietin myös Taiskan Saanan kolonialismia tai kulttuurista lainausta, joikausta. Harvoin muistetaan kuinka Lappi oli jättiläisten maaaa. @routakoto #ShimoSuntila #Hulluudentuntureilla. #kirjaploki2019 #kirjat #kirja #book #books #kirjablogi #kirjallisuus #literature #horror #kauhua #kauhu #hirviöitä #kirjaploki #SuomiKauhu #finnishhorror. #Pello #lappi #thisisfinland.
Henkilön Valokuvataiteilija (@satuylavaara) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.