perjantai 4. elokuuta 2023

Luetut kirjat ehkä 18/2023 John Ajvide Lindqvist: Ystävällisyys, Gummerus 2023. 5/5

Luetut kirjat ehkä 18/2023  John Ajvide Lindqvist: Ystävällisyys, Gummerus 2023. 5/5 Tänään ilmestyi, aloin lukea, koska John Ajvide Lindqvist: Ystävällisyys, Gummerus 2023. Alkuteos Vänligheten. Suomentaja Katriina Huttunen. 27.03.2023. Nyt nämä luetut kirjat eivät ole kronologisessa järjestyksessä mutta ei se mtn

Liepeiltä: " Ystävät hämärän jälkeen -kauhuklassikon kirjoittajan häikäisevä suurteos

Norrtäljen satamaan ilmestyy eräänä syysaamuna lukittu keltainen rahtikontti. Kukaan ei tiedä, mistä kontti on tullut tai mitä sen sisällä on. Kun lukko viimein murretaan auki, sen sisältö järkyttää koko kaupunkia. Samalla ulos livahtaa jotakin synkkää, joka alkaa nakertaa ystävällisyyttä – sitä ainoaa asiaa, joka suojelee meitä muiden pahuudelta.

Kolmekymppiset Max ja Siw ovat jo pitkään aistineet jonkin olevan vinossa. Kaupungin muuttuessa myös heidän ja heidän lähimpien ystäviensä elämät mullistuvat peruuttamattomasti. "

Pidin 🔥🔥🔥🔥🔥

05.10.2023.

Tämän vuoden paras miehen kirjoittama käännöskirja, suuri ruåtsalainen kauhuromaani, jossa nykyinen lähiörealismi kohtaa ns yliluonnollisuuden. Josta tulee mieleen ihminen joka löysi elämän tarkoituksen toisen ihmisen sanonnasta " Olisi pitänyt olla kiltimpi."

Anssi Niemen ääneenlukemia äänikirjoja tulossa iso pinkka mm sateenkaarevaa Gardellia ja Arikkan Homoromaania. On Harri Sirolaakin. Paljon on kirjoja kesken, ja huomenna julkaistaan John Ajvidl Lindqvistin tuorein: Ystävällisyys

Muokattu · 12 vk




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.