maanantai 3. elokuuta 2020

Margaret Atwoodin Noidan sikiö e-kirja. Ah. Laatuaikaa. Näytelmien ystäville!

Ensimmäisenä jonossa Noidan sikiö e-kirja. Se ei vain millään ilmaannu lukulaitteelle vaikka pää kainalossa pyysin. On sopiva myrsky, eli ihanan viileätä oikeassa elämässä. Jonossa myös Fredrika Runebergiä.

17.07.2020 luin tätä kirjaa 230 sivua, ja t risat. Hykerryttävästi vois vuoroin katsoa Amadeusta NTlivestä ja lukea Atwoodin Noidan sikiötä. Niin on teoksissa neljä miestä toistansa suohon laulamasa, kun suuret egot kohtaavat, kateus ja katkeruus on määrätön. Epäreilussa, valmiissa maailmassa. Noidan sikiötä luin eilen 230 siivua.

Sääli että ihana myrsky loppui ulkona eilen sekä myös Margaret Atwoodin Noidan sikiö e-kirja. Samoihin aikoihin. Kirjassa syrjäytetty teatteriohjaaja painii pitkään Shakespearen Myrskyn kanssa monella tasolla, provokatiivisin keinoin. Hykerryttävästi tuttua toimintaa, tapu tapu!

Ah. Laatuaikaa. Näytelmien ystäville!

Rinnakkaisteoksia voi olla mm ihana La Scala! musikaalinen ja satiirinen draamakomedia jossa kunnianhimoinen ohjaaja tekee Sweeney Toddia vankilassa, kun ensemblenä on osa oopperalaulajia ja osa vankeja. Elokuvassa vankeina toimivat näyttelijät. Tai sitten se italodraama jossa thedään oliko se nyt Julius Caesaria oikeiden vankien kanssa.

Noidan sikiöNoidan sikiö by Margaret Atwood
My rating: 5 of 5 stars

Ensimmäisenä jonossa Noidan sikiö e-kirja. Se ei vain millään ilmaannu lukulaitteelle vaikka pää kainalossa pyysin. On sopiva myrsky, eli ihanan viileätä oikeassa elämässä. Jonossa myös Fredrika Runebergiä.


17.07.2020 luin tätä kirjaa 230 sivua, ja t risat. Hykerryttävästi vois vuoroin katsoa Amadeusta NTlivestä ja lukea Atwoodin Noidan sikiötä. Niin on teoksissa neljä miestä toistansa suohon laulamasa, kun suuret egot kohtaavat, kateus ja katkeruus on määrätön. Epäreilussa, valmiissa maailmassa. Noidan sikiötä luin eilen 230 siivua

View all my reviews


#noidansikiö.


sosialistisesta mediastani:
Viljami Säkinperän kootut loukkaukset on myös hienoa kirjallisuutta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.