sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Lukukeskissä 2024. Kotimaista kauhua, harvinaista herkkua, kuriositeetti sadan vuoden takaa, sairaalasta: Aili Somersalo: Yön ääniä, Saga Egmont 2023

Lukukeskissä 2024. Kotimaista kauhua, harvinaista herkkua, kuriositeetti sadan vuoden takaa, sairaalasta, jossa kaasuvalo väpättää. Sähkökirjanä, yön tunteina 01.01.2024 aloitin.

Mitä kaikkea nuori nainen voi pelätä sairaalassa, parantolassa. Pelot, syyllisyys, turvattomuus. Koskemattomuus. Mielenterveys. Onko tässä ensimmäinen me too -tarina Suomesta, jos ymmärsin oikein. Patriarkaatti, lääkärit. 

Aili Somersalo: Yön ääniä, Saga Egmont 2023. 

#AiliSomersalo #Yönääniä, e-kirja

ISBN: 9788728543696


Esittelyteksti :

" Kauhutarinoita sairaalaosaston yövuorosta

Sairaalan salissa kaikki paitsi yksi ovat unessa - potilas Rantaska tarttuu nuorta hoitajatarta kädestä ja kertoo tälle piinaavan salaisuutensa. Hoitaja epäröi potilaan kertomusta, mutta Rantaska vakuuttaa puhuvansa totta. Hän on nähnyt, kuinka pimeän salin lattialla kiemurtelee verinen ihminen kuin kuolemankielissä. Hän on tullut kostamaan Rantaskan vuosien takaisen teon.

Airi Somersalon novellit kuljettavat lukijan yön pimeimpään hetkeen. Yliluonnolliset tapahtumat ja kauhu kohtaavat viidessä sairaalamaailmaan sijoittuvassa tarinassa."


Julkaisija Saga Egmont

Julkaisuvuosi 2023

Painos 1

Kategoriana Romaanit, novellit


#kauhu #kauhuromaani ts #kauhutarina #kauhutarinoita #tarinoita #kotimainen #kotimainenkauhu


" YÖN ÄÄNIÄ . Lamputkin paloivat oudon himmeästi sinä yönä . Ne näyttivät vain pieniltä punervilta silmiltä kaukana käytävien.. "



https://www.instagram.com/p/C1luKJ_tWAb/?igsh=MXk4bWFzM2w2Z3Fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.