sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

En ole vielä lukenut Lucinda Rileytä, mutta vasta tänään luin Auf Wierdersehen, Pet -ryhmässä, että hän " näytteli 1980-luvulla Lucinda Edmonds -nimellä tv-sarjassa Näkemiin vaan, muru! " Suosikkisarjassa

En ole vielä lukenut Lucinda Rileytä, mutta vasta tänään luin Auf Wierdersehen, Pet -ryhmässä, että hän " näytteli 1980-luvulla Lucinda Edmonds -nimellä tv-sarjassa Näkemiin vaan, muru! " 

Suosikkisarjassa duunarikomediassa Rileyn hahmo oli Tracy, se ärsyttävä teini, joka oli karannut brittikodistaan, ja ilmaantunut isänsä painija-Bomberin työmaalle, Saksanmaalle, jossa brittimiehet tekivät tiilitöitä (Berliinin muuri oli vielä pystyssä jakaen kaupungin kansaa). Tienatakseen rahaa perheelleen. No tietty Wayne (ihastuttava renttu Gary Holton) pistettiin lapsenlikaksi vahtimaan teinityttöä, kun heillä oli eniten yhteistä, musiikki ja korvikset. Vaikka naistennaurattaja cockneykonkkanokka Wayne olisi pukkina kaalimaalla, niin hän silti kunnioittaa Bomberin tytärtä - muuten kuohari uhkaa. Ja kuoharilla tarkoitan annattikuntaa, en kuplivaa. Bomber taas oli mennyt Britteihin etsimään karannutta tytärtään. 




Liian nuorena kuollutta Gary Holtonia en keikoilla ehtinynnä näkeä, mutta hänen soololevynsä, duettonsa aisapari Casino Steelin kanssa, sekä tietty rämäryhmä Heavy Metal Kids on pyörinyt levylautasilla, ostettu Tukholmasta sekä tiirattu juutuupista, sitä ennen videokassuilta. Näkemiin vaan muru -sarjan Timothy Spall sen sijaan näin viime syssynä Rakkautta ja anarkiaa festareilla. Lucinda Riley menehtyi myös liian nuorena. Jakso Home Thoughts from Abroad. Sarjan kulki Ruåtsissa nimellä Öl, kvinnor och tegel (1983). Ohjelma: Näkemiin vaan, muru!

Esityspäivä: 9. joulukuuta 1983

Jakson numero: 5

Kauden numero: 1

Käsikirjoittajat: Dick Clement, Ian La Fernais. 


Tracyn äidin repliikki Will she be allright? on jäänyt ikuisesti mieleen. Äitiä näytteli mainio luonnenäyttelijä Sheila Reid, joka on tuttu mm Inside No. 9, 

Psychobitches, Brazil - tämän hetken tuolla puolen, Doctor Who, Still Crazy, Psychoville, sekä tietty mainio hahmo rönttösessä sarjassa Benidorm (2007–2018), jossa oli myös Tim Healy.


Kuvalähteet: 1) Gary Holtonin kuvasinkkuni, tähdenmuotoinen Catch a Falling Star. 

2) Näkemiin vaan muru -sarjan jaksossa vieraileva Lucinda Riley. 

3)-4) Lucinda Rileyn kirjan kansia @bazar

5)-6) Jakson kuvia sivuilta awpetcom ja aufpet. 

7) brittiduunarit Saksanmaalla, Wayne (Gary Holton), Bomber (Pat Roach) ja Neville Hope (Kevin Whately joka on nykyään Komisario Lewis, hahmo joka aloitti sarjassa Ylikomisario Morse ). 

8) Kuvaamani Timothy Spall tuolla Rakkautta ja anarkiaa festareilla viime syssyllä. 

Benidorm -sarjan kuvissa Sheila Reid (9) ja Tim Healy (10).


Hyrtejä replat IMDB, 

Moxey: We're planting an herb garden.

Wayne: Oh, yeah? Well, listen, son. Put me down for a couple of sprigs of the old Bob Hope, I haven't had a decent smoke since I've been out here.

Barry: Typical, that, isn't it, eh? Here we are, trying to produce life-enhancing vegetation, and all you can think about is mind-destroying drugs.


Bazar Kustannus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.