sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Lukujonossa Petri Silas: Alexi Laiho – Kitara, kaaos & kontrolli, Johnny Kniga 2019. Sekä Alexi kuvissani

Lukujonossa Petri Silas: Alexi Laiho – Kitara, kaaos & kontrolli, Johnny Kniga 2019. Ilmestymispäivä 18.03.2019. Kannen suunnittelijat: Maria Mitrunen ja Marek Sabogal. 
 
Kuvasin Alexi Laihoa tapahtumassa 100 guitars from HEL tuolla Senaatintorilla elokuussa 2015 (kuvat 1-6). Viime yönä ohitin pimeydessä loistavan neonkyltin Bodom Bar. Kino Tapiolassa oli viime syksynä Bodom after Midnight häppeninki, jossa oli paikalla Children of Bodom orkan jäseniä puhumassa mukavia, ja katsottiin valkokankaalta yöllä kaksi Bodomin keikkaa, ja tietty Alexi Laihon lempileffa Amadeus, joka on allekirjoittaneeseen vaikuttanut kovasti myös. 

27.04.2024. mm Storytelissä sähkökirjana. 
 
Tuotekuvaus " Laihon tarina soi yhtä tinkimättömästi kuin hänen kitaransa Children of Bodom -yhtyeessä Kun punkkarin elämänasenne yhdistyy häikäisevään tekniseen osaamiseen, päästään suurten tarinoiden äärelle. Yksi kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista metallimuusikoista täyttää 40 vuotta ja kertoo juhlan kunniaksi vaiherikkaasta urastaan kaiken. Children Of Bodomin ahkera keikkailu etenkin Yhdysvalloissa tuottaa kovaa tulosta, ja maailmanlaajuinen levymyynti ylitti kahden miljoonan rajapyykin jo aikaa sitten. Tämä kirja soi Alexi Laihon äänellä, yhtä tinkimättömänä ja särmikkäänä kuin hänen kitaransa. 

"Sillä ajatuksella mennään, että koko maapallo on leikkikenttä." - Alexi Laiho 20 vuotta sitten perustetun Children of Bodom -yhtyeen nokkamies Alexi Laiho on klassinen kitarajumala, joka on valittu mm. Guitar World -lehden äänestyksessä maailman parhaaksi kitaristiksi. Taakse jäivät niin Metallican Kirk Hammet kuin Guns N' Rosesin Slash. Laiho on tunnettu myös klassisesta rock'n'roll-elämäntyylistään. " 


 Tässä Alexi Laiho -kuviani: 

100 guitars from HEL 4: seepian sävyissä Suomalainen sisu, suomalainen hulluus, suomalainen luovuus - tätä se on se monikulttuurisuus käytännössä, lavalla oli kitaristeja useasta maasta. On upeaa - päivää ennen Kullervoa - että lavalla sekä soitetaan suohon että soitetaan yhdessä oikeasti 100 sähkökitaran kanssa. Upeaa tapahtumaa Senaatintorilta. Olin paikalla myös kun Leningrad Cowboys soitti Puna-armeijan kuoron kanssa esim syvän etelän vetelän amerikan punaniskaveisuja kuten sweet home alabama - joka on myös vapauden ylistystä - tuolloin 1993. Ja silloinkin oli upeaa monikulttuurista viestintää ja veljeilyä, vallankumouksellista! Ja nauruja... Tosin sliipparit aikoinaan halusivat, että Karjala takaisin! Ja sinkulla kaappasivat lentsikan Moskovaan... 16. elokuuta 2015:
The Local Band lämppäsi Hollywoodin vampyyreitä.... Joku paikalinen bändi, eikun The Local Band veti hauskan keikan 10.06.2018 Helsingin Kaisaniemen puistossa, parasta laina-antia oli Little Stevenin Out of the Darkness, jonka soisi useamman tietävän. Ja tuntevan luissaan. Ja muuallakin... Jussi 69:ä olen valokuvannut Lepakon ajoilta lähtien The 69 Eyes orkesterin merkeissä. By Satu Ylavaara Photography 2018. 


#AlexiLaihoKitarakaaosjakontrolli #AlexiLaiho #Kitarakaaoskontrolli #PetriSilas #Muusikot #laulajat #bändit #Omaelämäkerrat #Omaelämäkerta #Suomihevi #heavymetal #deathmetal #torille #JohnnyKniga #kirjavuoreni2024 #kirjavuoteni2024 #kirjavuosi2024 @johnnykniga #100guitarsfromhel 

Kollaasin kuvat @storytel_fi @suomalainenkirjakauppa ja #johnnykniga 


Sosialistisessa mediassani:

Laitoin sijainniksi Bodom Bar, jossa en toki nyt ole. Espoo Cinema aikaan muinoin vierailin myös Bodomin järvellä Muokattu · 10 t

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.