keskiviikko 2. elokuuta 2023

Lukukeskissä 2.8.23: Miten tämä on voinut mennä minulta ohi! Varmaan loppui tillaus tms. Lukujonoon. NINA WÄHÄ: Perintö, wsoy 2020.

Miten tämä on voinut mennä minulta ohi! Varmaan loppui tillaus tms. Lukujonoon. NINA WÄHÄ: Perintö, wsoy 2020. Alkuperäisteos: Testamente. Suomentaja: Sanna Manninen.
Lukukeskissä 02.08.2023:

Kotini #Torniojokilaakso #kirjat2023 #kirjavuosi2023 #kirjavuoReni2023 #kirjavuoteni2023 #perintö #perintöromaani Aloitan Nextoryllä koska BookBeatissa kallis tillaus loppui nyyh. 

"Uuden ajan Vittulajänkä - perheromaanien tuleva klassikko" 

”Pirullisesta pimeydestä, dieselinkatkusta, suomalaisista riidoista ja vakavista kommunikaatio-ongelmista huolimatta kirja herätti minussa heti halun muuttaa Tornionlaaksoon.”—Dagens Nyheter

" Kun Anni huomaa olevansa raskaana, hän palaa vastahakoisesti Tornionjokilaaksoon, maatilalle, jossa varttui. Siellä ei puhuta ruotsia eikä suomea vaan jotain kolmatta kieltä, jotain omaa – meänkieltä. Perheeseen kuuluu isä ja äiti ja kaksitoista lasta (tai neljätoista, riippuen laskentatavasta). Kukaan ei ole erityisen innoissaan Annin paluusta, innostuminen ei vain kuulu perheen tyyliin. Pentti-isä on hallinnut perhettään jo vuosia despootin ottein, ja nyt Siiri-äiti vihdoin päättää, että kaikella on rajansa. August-ehdokkaanakin ollut hulvaton Perintö on elämässä raivokkaasti roikkuva perhetarina, jossa jokainen perheenjäsen kirjoitetaan taiten oman elämänsä päähenkilöksi."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.