lauantai 17. helmikuuta 2024

Lukujonoon lukukeskissä 02/2024: Anne Leinonen: Riimujen saari, Storytel Original, 2023

Lukujonoon lukukeskissä 02/2024: Anne Leinonen: Riimujen saari, Storytel Original, 2023. Äänikirja ilmestyi tänään 16.02.2024.

Lukijana Kristiina Halttu. Kustantaja Storytel Original


Esittelyteksti 

" Hiipivän piinaava trilleri naisesta uudessa elämäntilanteessa Norjan idyllisissä maisemissa. 

Kiehtova trilleri vie maagiseen Pohjois-Norjaan ja elämän käännekohtien äärelle unohtamatta ripausta erotiikkaa. 

Anne Leinosen Storytel Original Riimujen saaressa nelikymppinen, Norjassa yksin reissaava Kirsi joutuu myrskyn seurauksena eristyksiin vanhaan kalastajakylään. Hän tapaa siellä kohtalotoverin, Egil-nimisen miehen, jonka kanssa hän yrittää päästä pois saarelta – ja jonka kanssa syttyy myös kipinä. Apua ei saavu, kalastajakylässä tapahtuu uhkaavia asioita ja Egil alkaa vaikuttaa epäilyttävältä. Saako Kirsi ratkaisua saaren arvoituksen ja pääseekö hän pinteestä elävänä – vai onko hänen kohtalonaan päätyä yhdeksi saaren kirouksen uhreista? 

”Sain kirjan idean ollessani ystävieni kanssa Jäämeren rannalla. Pohdin loputtoman meren maisemissa, miten luonnon armoille eristykseen joutuminen voi tuoda pintaan patoutuneita tunteita ja totuuksia. Tarinan Kirsi haluaa paeta elämänsä tragediaa, mutta huomaa ettei omaa sisäistä pimeyttä harhauteta noin vain. Koen, että jokaisessa nelikymppisessä naisessa on ripaus Kirsin turhautumista ja aggressiivisuutta - mutta onneksi voimme purkaa noita tunteita myös fiktiivisen tarinan kautta”, kertoo Anne Leinonen. 

Anne Leinonen on monipuolinen kirjailija ja spekulatiivisen fiktion suomalaisia kärkinimiä.  Riimujen saaren lukee Kristiina Halttu. Sekä OneCoin että Riimujen saari ovat kuunneltavissa vain Storytelissä. "


#AnneLeinonen #Riimujensaari #kirjavuosi2024 #kirjavuoReni2024 #kirjavuoteni2024 #books #reading #kirjat #lukeminen #lukujono2024 #lukukeskissä #lukukeskissä2024 


Avainsanat

Storytel Original

Norja

#Ihmissuhdetrillerit

Romanttinen jännitys

Maaginen realismi

#Mytologia ja #kansanusko

#Tarut, #legendat ja #myytit

Suljetun paikan mysteeri

#Mysteeri

#Fantasia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.