maanantai 6. marraskuuta 2023

Luetut kirjat 33/2023: KIERSTEN WHITE: Kaikki pois piilosta, wsoy 2022

Luetut kirjat 33/2023: KIERSTEN WHITE: Kaikki pois piilosta, wsoy 2022. Alkuperäisteos: Hide. Kannen suunnittelija: Nina Leino. Suomentaja: Viia Viitanen. Mm BookBeatissa sähkökirjana 25.01.2023. Äänikirjana Nextoryllä 01.11.2023. - 06.11.2023. 
Kuuntelin äänikirjana

#lukukeskissä2023 #KaikkiPoisPiilosta. 

Suljetut ränsistyneet huvipuistot, kauhua, jännitystä.

Kun huvipuisto oli vielä toiminnassa, oli vallalla rotuerittelu, Ameriikassa. Siitä ei ole kovinkaan pitkä aika. Loppusyssyllä näin Terrifier 1-2, koska kuuluu kauhun yleissivistykseen. Toissapänä näin Willy Wonderlandin, joka oli suuri, suuri pettymys, jossa ainoa hyvä ja dynamo oli Nic Cage.

Onhan tämä kiinnostava kattaus.


Kauhun ja trillerin keinoin, alusta asti, luokkajaosta, syrjäytymisestä, rotujaottelusta - alkaen 50-luvun huvipuistosta. Viimeiseen oljenkorteen tarttumisesta. 


Esittelyteksti : " Pelin säännöt ovat yksinkertaiset: piiloudu puistoon, älä tule löydetyksi. Mack kilpailee kolmentoista muun nuoren aikuisen kanssa isosta rahapalkinnosta hylätyssä, labyrinttimaisessa huvipuistossa. Rankoista oloista tullut Mack tietää, miten muututaan näkymättömäksi. Hän uskoo voittoonsa. Siihen asti kun käy ilmi, että puistossa ei piilottelekaan tosi-tv-kameroita, vaan jotain paljon, paljon vaarallisempaa. "




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.