lauantai 11. heinäkuuta 2020

2020: Eilen hankin tämän e-kirjan koska halusin, ja sain. Anne Leinonen: Metsän äiti.


Anne Leinosen Metsän äiti, ihmiset jotka etääntyvät luonnosta eli metsästä, suvusta ja sen rasitteesta, joka on lahja. Yliluonnollisesta, lähihistoriasta, tutkijoiden tärkeydestä.


Eilen 01.07.2020 hankin tämän e-kirjan koska halusin, ja sain. Anne Leinonen: Metsän äiti. Seuraavana jonossa.

Anne Leinosen Metsän äiti, ihmiset jotka etääntyvät luonnosta eli metsästä, suvusta ja sen rasitteesta, joka on lahja. Yliluonnollisesta, lähihistoriasta, tutkijoiden tärkeydestä.


Haapa. Niin meidänkin sukupolvi unohtaa kuinka tehdä kuusen parantavasta pihkasta voidetta. Tai miten auttaa haapa. Haavan pinnalla on oranssia ja keltaista jäkälää, ja kuin häjyjen timantti-/ruutukuviota. Itse lehdet havisevat, vapisevat korkeuksissa. Anne Leinosen Metsän äiti avaa toisenlaista kanttia yliluonnollisuuteen kun vertaa sitä seuraavaan romaaniin Katve, jossa päähenkilö on mies joka vastaa parapuhelimeen ja kertoo säikähtyneille ihmisille, mikä heidän näkemänsä outo valoilmiö oli. Että se ei ollut ufo. Että se voidaan paikantaa. Tässä kirjassa Metsän äiti ollaan naiseudessa, kansanperinteessä, metsässä ja myyteissä. Ollaan vielä, jollain säikeillä kiinni vanhassa tasapainossa luonnon ja luonnonvoimien kanssa. Tai metsänvoimien.


Luin sinut





Metsän äitiMetsän äiti by Anne Leinonen
My rating: 5 of 5 stars

Anne Leinosen Metsän äiti, ihmiset jotka etääntyvät luonnosta eli metsästä, suvusta ja sen rasitteesta, joka on lahja. Yliluonnollisesta, lähihistoriasta, tutkijoiden tärkeydestä.


Eilen 01.07.2020 hankin tämän e-kirjan koska halusin, ja sain. Anne Leinonen: Metsän äiti. Seuraavana jonossa.

Anne Leinosen Metsän äiti, ihmiset jotka etääntyvät luonnosta eli metsästä, suvusta ja sen rasitteesta, joka on lahja. Yliluonnollisesta, lähihistoriasta, tutkijoiden tärkeydestä. Haapa. Niin meidänkin sukupolvi unohtaa kuinka tehdä kuusen parantavasta pihkasta voidetta. Tai miten auttaa haapa. Haavan pinnalla on oranssia ja keltaista jäkälää, ja kuin häjyjen timantti-/ruutukuviota. Itse lehdet havisevat, vapisevat korkeuksissa. Anne Leinosen Metsän äiti avaa toisenlaista kanttia yliluonnollisuuteen kun vertaa sitä seuraavaan romaaniin Katve, jossa päähenkilö on mies joka vastaa parapuhelimeen ja kertoo säikähtyneille ihmisille, mikä heidän näkemänsä outo valoilmiö oli. Että se ei ollut ufo. Että se voidaan paikantaa. Tässä kirjassa Metsän äiti ollaan naiseudessa, kansanperinteessä, metsässä ja myyteissä. Ollaan vielä, jollain säikeillä kiinni vanhassa tasapainossa luonnon ja luonnonvoimien kanssa. Tai metsänvoimien.


Luin sinut

View all my reviews


sosialistisesta mediastani:






Eilen 01.07.2020 hankin tämän e-kirjan koska halusin, ja sain. Anne Leinonen: Metsän äiti. Seuraavana jonossa. Anne Leinosen Metsän äiti, ihmiset jotka etääntyvät luonnosta eli metsästä, suvusta ja sen rasitteesta, joka on lahja. Yliluonnollisesta, lähihistoriasta, tutkijoiden tärkeydestä. Haapa. Niin meidänkin sukupolvi unohtaa kuinka tehdä kuusen parantavasta pihkasta voidetta. Tai miten auttaa haapa. Haavan pinnalla on oranssia ja keltaista jäkälää, ja kuin häjyjen timantti-/ruutukuviota. Itse lehdet havisevat, vapisevat korkeuksissa. Anne Leinosen Metsän äiti avaa toisenlaista kanttia yliluonnollisuuteen kun vertaa sitä seuraavaan romaaniin Katve, jossa päähenkilö on mies joka vastaa parapuhelimeen ja kertoo säikähtyneille ihmisille, mikä heidän näkemänsä outo valoilmiö oli. Että se ei ollut ufo. Että se voidaan paikantaa. Tässä kirjassa Metsän äiti ollaan naiseudessa, kansanperinteessä, metsässä ja myyteissä. Ollaan vielä, jollain säikeillä kiinni vanhassa tasapainossa luonnon ja luonnonvoimien kanssa. Tai metsänvoimien. #anneleinonen #anneleinosenMetsänäiti #metsänäiti #metsäterapiaa #foresttherapy #metsä #mänty #pinewood #MetsänäitiRomaani #romaani #eekirja #kirjaploki2020 #kirjabloggaus #kirjahullunkirjahyllystä #kirjahullunkirjahyllystä2020 #kirjahullunkirjahylly @atenakustannus #atenakustannusoy #atenakustannus #elisakirja. Luin sinut 07.07.2020, ilmeisesti.
Henkilön Satu Ylävaara (@kirjahullun_kirjahylly) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.