keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kierrätetyt joululahjat pukinkonttiin Itiksestä: Kierrätyskeskus ja Kont

Recycled yule gifts from est-Helsinki, you, books and even more books! Kirjoja kirjoja! Kontissa oli kolme kovapintaista kirjaa yhteensä 1€, sekä neljä pokkaria yhteensä 1€. Kierrätetty joululahja on mukava. Ei ehkä kaikkien kakaroiden mielestä, mutta hei, kakaroita voi kasvattaa ;) Ihmiset voidaan jakaa ryhmiin, jotka rakastavat pehmeitä paketteja sekä kovien pakettien rakastajia - tämä voi olla myös ikäkysymys. Itse olen täysin jouluihminen, koska olen pakana, ja kekri-ihminen myös. Joulun kaupallisuus ei minua haittaa eikä hetkauta, käytän niukasti rahaa.

Kierrätetyt joululahjat pukinkonttiin Itiksestä: Kierrätyskeskus ja Kontti

Tämä hardcore Andersenin klassikko on järjettömän kaunis kirja, samalla se on kielikylpy, upeata jäistä taidetta ja grafiikka, ja tutkielma itsekkyydestä, naisen vallasta ja naisvihasta. Hinta noin 0,33€.Finladia-voittaja vuodelta 2012, hinta 0,25€. 


Surujenkehrääjä, vai oliko kerääjä, hm, kirjojen nimetkin alkavat elää uutta, omaa elämää ja kielikylpy Maria Langin dekkari, yhteensä 0,50€. 
helsinki, itä-Helsinki, Itäkeskus, lähiö, lähiö on hima, Lähiöhelvetti, Lähiöhelvetti-häsä, lähiössä, lähiösä, rakas lähiö, Kierrätetyt joululahjat, joululahjat pukinkonttiin Itiksestä, joululahja, pukinkonttiin, Kierrätyskeskus ja Kontti,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti