lauantai 13. toukokuuta 2017

Suomalainen Kirjakauppa & Otava: viehättävä syvällinen Garth Greenwell ja queer-kirja jossa painetaan kruisaillen...

Garth Greenwellin Kaikki Mikä Sinulle Kuuluu -romaani lainasi nimensä Kuolema Venetsiassa novellista. Tarkemmin sanottuna parturikohtauksesta. Suomalainen Kirjakauppa & Otava esittävät: viehättävä, syvällinen ja ystävällinen Garth Greenwell ja queer-kirja jossa painetaan kruisaillen... Garth saapui suoraan Kirjasto 10:n ja Foto Cafeen häppeningistä Otavan tiloihin lämpimästi vastaanotettuna Suomalaisen Kirjakaupan häppeninkiin, tarjolla oli älykkäästi ajateltuna kasvisruokaa: salaattia, parsapiirasta ja valkoviiniä... Hän ei ollut ollenkaan jetlagin vaivaama vaan innostunut ja ihmeissään, kun yhtenä päivänä kokee kaikki neljä vuodenaikaa Helsingissä. Puran huastattelut joskus tänne. Harvinaisen hyvä vieras joka uskalsi puhua sydämestään, ja selkeästi, ja olla myös kriittinen.


 Kuvatekstejä ja twitteriä: Stars & stairways of Otava publisher leading to book launch n lunch 😉 of Garth Greenwell 11/5/17 on SNOWY Helsinki. Videohaastattelut:Ja muita twiittejä:
Sanoja ja avaimia: Garth Greenwell, queer, kirja, romaani, julkkarit, Kaikki Mikä Sinulle Kuuluu #GarthGreenwell, #KaikkiMikäSinulleKuuluu & #queer, #kirjaploki #Otava:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti